Λιώνετε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic σε μπεν μαρί.
Σε ένα μπολ σπάτε τα μπισκότα σε κομμάτια.
Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά.
Στρώνετε μια λαδόκολλα στον πάγκο εργασίας και μεταφέρετε σε αυτή το γλυκό.
Τυλίγετε σε ρολό και τοποθετείτε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.
Μωσαϊκό
Υλικά
• 1 πακέτο μπισκότα
• 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη
• 40 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
• 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
• 20 γρ. (4 κουτ. σούπας) κονιάκ
• 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) καρύδια χοντροκομμένα
• 125 γρ. ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic
Εκτέλεση
Υλικά
• 1 πακέτο μπισκότα
• 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη
• 40 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
• 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
• 20 γρ. (4 κουτ. σούπας) κονιάκ
• 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) καρύδια χοντροκομμένα
• 125 γρ. ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους